Sztojka Veronika üzente 14 éve

Jó látni, hogy a nehézségek is hoznak jó dolgot. Megoldnak problémákat. Mert a baj kiküszőbölése már csak azért is jó volt, hogy időt nyerjen a házaspár, kifújhassák magukból a düht.
Kedves Anikó, neked is az idő fogja megoldani a bánatodat. Addig is sirjunk együtt veled és tudd, hogy van aki segit neked is kihúzni az autót a sárból. Sajnos az életnek van édes és keserű, napos és árnyékos oldala. Te most árnyékba kerültél, de tudd, hogy a felhők mögül mindig kisüt a nap.

Válasz

Kabarcz Zoltán üzente 14 éve

Az absztrakt szeretet, ahogy írod, szerintem sem ér semmit. Hidd el, azért törekszünk, hogy ezek a felszínes kapcsolatok némelyike legalább valódi kapcsolattá váljék. Hiszünk abban, hogy szükség van a valódi kapcsolatokra, és keressük a lehetőséget, hogy létrehozzunk minél többet.
Hiszünk abban, hogy részt kell vennünk egymás fájdalmában, bánatában csakúgy, mint örömében, sikereiben. Hiszünk abban, hogy erősíteni tudjuk egymást. És újra mondom, nem virtuális módon, hanem valódi módon.
Van úgy, hogy csak segítünk neked sírni.

Válasz

Drótár Anikó üzente 14 éve

Az a baj, hogy még nagyon frissek ezek a fájdalmak, és sírás nélkül nem megy.

Válasz

Kalamár Hajnalka üzente 14 éve

Kedves Anikó!
Jó lenne, ha tényleg kiírnád magadból. Hidd el, jót tesz! Ha nem megy nyílvénosan, akkor írj külön levelet. Szívesen beszélgetek Veled.

Válasz

Drótár Anikó üzente 14 éve

Bocsi, ki kell irnom magamból a fájdalmaimat. Annyi tragédia ért az új évben ,hogy ezt már nem lehet elviselni!

Válasz

Drótár Anikó üzente 14 éve

Nem az-az igazi fájdalom, amitől könnyes lesz a szemed, hanem az, amit magadban kell elviselned!"

Válasz

Drótár Anikó üzente 14 éve

Ma a legnagyobb bűn az emberek absztrakt szeretete, a személytelen szeretet azok iránt, akik valahol a távolban vannak. Olyan könnyű azokat az embereket szeretni, akiket nem ismerünk, akikkel sohasem találkozunk! Hisz akkor nincs szükségünk áldozat hozatalára, s emellett olyan elégedettek vagyunk magunkkal! Így csaljuk meg a lelkiismeretet. Nem! Azt a felebarátot szeresd, akivel együtt élsz, s aki terhedre van!

Válasz

Kalamár Hajnalka üzente 14 éve

Csak annyit, hogy az előző üzenetet Rebeka küldte, véletlenül az én fiókomból

Válasz

Kalamár Hajnalka üzente 14 éve

imádom! és annyira hálás vagyok h egyből pozitivan álltatok hozzá, és nem pedig megszidtatok!:) ti vagytok a legjobb szülők!:)

Válasz

ambrus endre üzente 14 éve

jo sztori.BUEK

Válasz

Egyed Edit üzente 14 éve

Áldott újesztendőt kívánok mindnyájunknak!
Nagyon szemléletes ez a történet abból a szempontból, hogy valóban lássuk meg az eseményekben, mindenféle történetben az okot a hálaadásra! Jobbá tehetjük vele az életünket ha gyakoroljuk! Én nem szoktam fogadkozni az év elején, de a hálával kapcsolatban megfontolandó lenne!

Válasz